overdrev.dk
Bliv beboer

Bliv beboer

Overdrevet 2 er til salg

Hus med egen ”Salling-rooftop” lignende terrasse i Overdrevet 2 i 8382 Hinnerup

Af personlige årsager er det med stor sorg, jeg må sælge mit dejlige hus i Overdrevet, hvor jeg har boet med mine 2 drenge i 18 lykkelige år af mit liv.

Huset er ca 113 m2 inkl. en meget stor hems, der bruges som børneværelse. Huset er i 3 plan. Stueplan er med entre (vindfang) og et stort køkken-alrum(stue). 

1. sal med 3 værelser (det ene værelse er trapperum, men er et regulært værelse) og et toilet/bad.  2. sal er hemsen, hvor der er en forgang + et regulært værelse. På hemsen er der 3 velux-vinduer og et gavlvindue, hvilket gør det lyst og dejligt.

Til huset er der en næsten nyanlagt (2021) sydvendt træterrasse – forestil dig Salling Rooftop – hvor der er sol fra tidlig formiddag til sen aften og dejlig læ – I vil elske den!

”Overdrevet” er et veldrevet bofællesskab med sund økonomi beliggende i naturskønne Søftendalen på en 2,5 hektar grund tæt på Århus.

Her er 26 boenheder med i alt 62 beboere, herunder både par, singler og børnefamilier.

Her er flere fællesskaber som man selv kan vælge til, hvis man har lyst. Eller finde på nye, bla: havefællesskab, keramikværksted, strikkeklub, cykelfælleskab, bryggerlaug, yoga osv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Udover rækkehuset bliver du medejer af 600 m2 stort fælleshus med  storkøkken, spisesal, hyggestue, vaskeri, wak-in-Fryse-kølerum, bordtennisrum, stort legerum, gæsteværelser og en stor sydvendt terrasse. Udover fælleshuset har vi en nedlagt bondegård med høns, grise og får, hvor der ligeledes er adgang til værksteder (keramik, træ/ metal, male), cykelskur, gæsteværelser, shelter, traktor, bålplads samt flere udendørs- og indendørs  legepladser/faciliteter og så selvfølgelig en hel masse super søde naboer.

Omdrejningspunktet i ”Overdrevet” er fællespisning 6 dage ugentligt fra lørdag til torsdag, herunder dyrkning af økologiske grøntsager og dyrehold. Man er på madhold hver 7. uge, dvs 6 ud af 7 uger møder man bare op og spiser og går hjem igen. Har du gæster, sætter du en streg og betaler et mindre beløb for, at dine gæster kan spise med. 

I dit eget hus er du helt privat, så der er i Overdrevet både mulighed for fællesskab men også mulighed for at trække sig og være privat.

Energiforsyningen består af el direkte fra vores egen Vestas vindmølle, jordvarmeanlæg, solfangere og solceller.  Med huset hører egen carport, hvor der er  mulighed for at etablere ladestander til opladning af elbil.

Hinnerup ligger tæt på Århus, det tager 15 minutter med toget ind i hjertet af Århus eller med bus 200, som kører flere gange i timen. Hinnerup ligger ligeledes let tilgængeligt for motorvejen, så det er let at pendle herfra. 

Der er talrige handlemuligheder, daginstitutioner og et rigt foreningsliv for enhver smag (fodbold, tennis, padel, gymnastik, svømning, karate, skydning, boksning, cykling, mountainbike, fitness osv osv)

For mere information se overdrev.dk (mit hus er endnu ikke lagt på denne hjemmeside men det kommer)

Fakta:

Kontantpris: 3.250.000 kr.

Adresse: Overdrevet 2, 8382 Hinnerup

Boligtype: Bofællesskab/rækkehus

Boligareal: ca 113m2 incl hems 

Værelser: 4 + trapperum, som er et regulært rum + forrum på hemsen

Fælleshus: 600 m2 + nedlagt landejendom

Grundareal: 2,5 hektar

Etableringsår: 1980

Energi: Vindmølle, jordvarme, solceller og solfangere

Fællesspisning 6 dage om ugen. Pris voksne 34 kr (børn halv pris)

Tøv ikke med at kontakte mig for en fremvisning

Kontakt: Lene Rahr Wagner. Lenerahr@dadlnet.dk 26392926