overdrev.dk
Traditionerne

Traditionerne

I Overdrevet kan du med kort varsel blive inviteret til indvielse af en nabos skur, en terrasse eller en ny plads til affald. Intet er for stort eller småt til en indvielse. Du kan også være heldig, at en fredagsbar popper op, eller at nogen foreslår en tur i biografen eller brætspil i fælleshuset en lørdag aften. Det sker også, at vi inviterer Hinnerup-borgerne til møder og sammenkomst i Overdrevet.

Årets fester
Blandt de mere faste traditioner er fastelavn, den årlige Overdrevsweekend, Skt. Hans med bål og tale, julehygge og festen nytårsaften. Vi hjælper med det praktiske ved hinandens runde fødselsdage og andre store fester og skriver gerne en sang til lejligheden. Når et barn fødes i Overdrevet, får det et træ, og når en ung tager på efterskole, har vi tradition for, at familien inviterer på morgenmad, så vi kan sende ‘det smukke, unge menneske’ godt afsted med en sang.

Interessefællesskaber
Spontant eller organiseret og alt efter lyst mødes Overdrivere i interessefællesskaber på kryds og tværs. Pt. har vi en læseklub, et ølbryggerlaug og en keramikgruppe. En flok Overdrivere deltager hvert forår i et cykelløb i Sverige, og børnefamilierne mødes til fælles hygge og spisning en gang om måneden.
Intet sker dog af sig selv – nogen skal tage et initiativ, og andre skal bakke op.